Kontakt

JUSTA FARM

made by Carina Tropp

 

Välkommen till Carina Tropp

 

JUSTA FARM

Min vision är att skapa möjligheter för mig själv och andra på landsbygden, projektet kring gården med att sälja kött a& ägg direkt till kuns kallar vi JUSTA FARM. Jag är en konstnär och kreatör och älskar att se möjlighetes, främst där andra väljer att se omöjligheter.

 

ÄGGBOD

I våras köpte vi höns och byggde en obemannad dygnet runt äggbod. Där säljer vi även traktens honung och grönsaker under sommaren.

 

JAM & JUNK

Sommaren 2016 hade vi auktion samhäll, vårt café heter Jam & Junk.

Eftersom det var lyckat så kommer vi att ha öppet under 2017. I dagsläget har vi ett slutet event som heter Jam Session där musiker kan komma och spela, träffas och utbyta idéer. Ett forum främst kvinnor där man kan mötas

och utbyta idéer.

 

 

 

FÖRELÄSNING: FRÅN STADSTJEJ TILL BONDEFRU

Under 2016 började Sandra Karlsson som medverkade 2012 i Bonde Söker Fru att föreläsa tillsammans med mig om hur det är att vara med på TV och bli kär, men även hur man som kvinnlig entreprenör skapar möjligheter i ett bondesamhälle.

 

 

VEM ÄR JAG?

Konstnär och illustratör. Under 2013 flyttade hon från Göteborg till Norra Lian i Värmland efter att hon träffat TV-bonden Nils-Olof i Bonde Söker Fru. De fick kort därefter sonen Justus och gifte sig.

 

 

 

 

 

 
 
 

Copyright © All Rights Reserved